HR 442 SC

Motor
Suzuki 50 hk
Utrustning
Orust Edition

HR 442 SC är en kompakt och mångsidig motorbåt från svenska HR Boat, perfekt för fritidsaktiviteter och fiske. Med plats för fyra personer, hållbart glasfiberskrov, och kapacitet för upp till 50 hk motor, erbjuder den utmärkt prestanda, stabilitet och komfort för både nybörjare och erfarna båtägare.

Från 164 300 kr
Ladda ner produktblad
HR_442_sc _50_hk_orustmarin-24

50
hk (max)
4,42
meter
1,88
meter
310
kg
5
passagerare

HR 442 SC

HR 442 SC är en motorbåt som kombinerar prestanda och komfort, utvecklad av den svenska båttillverkaren HR Boat. Båten är designad för att möta kraven från både fritidsåkare och sportfiskare, och erbjuder en mångsidig användning som passar för olika vattenaktiviteter.

Design och konstruktion

HR 442 SC har en robust och stilren design med ett skrov som är byggt för att hantera både lugna och mer krävande vattenförhållanden. Skrovet är tillverkat av glasfiberarmerad plast, vilket ger en god balans mellan styrka och vikt. Med en längd på 4,42 meter och en bredd på 1,85 meter är HR 442 SC kompakt men rymlig nog för upp till fem personer.

Prestanda och motoralternativ

Båten är konstruerad för att kunna utrustas med utombordsmotorer på upp till 50 hästkrafter. Detta ger tillräcklig kraft för att uppnå en snabb planing och en smidig körning även vid högre hastigheter. HR 442 SC är också ekonomisk i drift, vilket gör den till ett bra val för dem som vill hålla bränslekostnaderna nere utan att kompromissa med prestandan.

Interiör och utrustning

HR 442 SC har en väl genomtänkt layout med gott om sittplatser och förvaringsutrymmen. Förarplatsen är ergonomiskt utformad med enkel tillgång till alla kontroller och instrument, vilket gör det enkelt och bekvämt att manövrera båten. Standardutrustningen inkluderar bland annat en navigationsbelysning, badstege och en praktisk ruta för att skydda mot vind och stänk. Det finns även möjlighet att utrusta båten med extra tillbehör som GPS, ekolod och stereoanläggning för att ytterligare förbättra båtupplevelsen.

Användningsområden

HR 442 SC är idealisk för en mängd olika aktiviteter på vattnet, från fiske och dagsturer till vattensport och transport. Båtens stabilitet och hanterbarhet gör den lämplig för både nybörjare och erfarna båtägare. Sammanfattningsvis erbjuder HR 442 SC en välbalanserad mix av prestanda, komfort och mångsidighet, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och mångsidig motorbåt.

Varumärke

Motor (max hk)

50

Längd (meter)

4,42

Bredd (meter)

1,88

Vikt (kg) utan motor

310

Antal passagerare

5

Standardutrustning

  • Brandsläckare
  • Rostfria räcken
  • Badstege
  • NFB-styrning
  • Lanternor
  • Dynsats

Ladda ner produktblad

HR_442_sc _50_hk_orustmarin-24

Du kanske också gillar …